onsdag, april 13, 2005

Hoppas puckona är nöjda nu?

Nu har Johan som ligger bakom de utomordentliga pingtjänsterna intressant och nyligen beslutat sig för att ta paus i utvecklandet för att överväga en eventuell fortsättning. Allt beror ju givetvis på den lilla skara individer som ser det som sin livsuppgift att rumstrera runt som de själva vill utan vare sig respekt för andra eller någon som helst självinsikt eller självkritik. Att opåkallat ge folk mer eller mindre smickrande epitet med historisk anknytning tyder ju bara på att man inte har alla koppar i skåpet.

Tyvärr så innebär ju ett öppet medium som internet att det kommer att finnas troll och andra förvirrade som gör allt för att nå ut med sin agenda, häxjakt eller vad det nu må vara. Det bästa man kan göra är att helt enkelt inte bry sig om dem och definitivt inte länka till dem på sina sajter - varför ge dem mer vatten på sin kvarn?
Yttrandefrihet i all ära, men den kommer med ett stort ansvar - kan man inte hantera det så har man avsagt sig möjligheten att bemötas med respekt.

Ett tips till alla som har planer att sätta upp en alternativ pingtjänst under gemensam föreningsflagg, tänk på detta när sajten planeras. Det kommer att finnas folk som gör allt för att förstöra den...